2021-03-31 07:56:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A mai nap a nagy kibékülés napja lehet

Napi horoszkóp március 31-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Skorpió jegyében jár, és bár egyébként is vág az eszed, most még jó érzéked van a taktikázáshoz is, ami egyébként nem az erősséged. A napi horoszkóp szerint ha lehet, ma beszélj át fontos dolgokat: fizetésemelést, munkaajánlatot, családi, szerelmi ügyeket, mert most könnyen érvényesítheted az érdekeidet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma mintha mindenki azért lenne, hogy megakadályozzanak az elképzeléseid megvalósításában. Ám lehet, hogy mindez csak azért történik, hogy a helyes útra tereljenek. Gondolkozz el rajta, mire is vágysz igazán?

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szélvészként rohansz át a napon, pedig ha egy kicsit megpihennél, észrevehetnéd, hogy nem jó irányban tevékenykedsz… Figyelj oda egy kicsit a szeretteidre is, mert valakinek nagy szüksége van rád!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Túl gyorsan cikáznak a fejedben a gondolatok, ez pedig akadálya annak, hogy megszülessen a nagy eszme, a nagy cél. Próbálj meg kissé lehiggadni, hogy meghallhasd a valódi belső hangot. Amit nem más mond, hanem a legbensőbb önmagad.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Skorpióban jár. Vigyázz, valaki ma nem egészen őszinte veled. Lehet, hogy csak ártatlan kendőzés, jóindulatú félremagyarázás, de az is lehet, hogy a te bőrödre megy a játék. Próbálj meg a szavak mögé látni!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lassabban haladnak a dolgaid, mint azt szeretnéd, elvártad volna. Legyél türelmes. Te ma a sors kegyeltje vagy, és ha mindent és azonnal akar, azzal csak visszatetszést keltesz a környezetedben. Legyél megértőbb és elfogadóbb!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A hosszú távú tervek ma fontosabbak, mint a pillanatnyi célok. Ha ez utóbbiakból el is marad valami, a lényeg, hogy a jövő alapjait lerakd. Ehhez tudni kell a fontossági sorrendet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold még a Skorpióban jár. Kicsit összekuszálódtak a gondolataid. Eddig mindig pontosan tudtad, mit akarsz, most mintha nem látnád a dolgok kimenetelét. Talán jobban kéne bíznod a jó sorsodban. Figyelj és hallgass a jelekre!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár nagyon stresszelsz, de végül sikerül lezárnod a fontos feladatokat, ügyeket. Végre egy kicsit a párodra is koncentrálhatsz, aki lelkileg nincs éppen a topon, és igényli is a törődést.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A szokott nyugalmad elhagyott, már te is türelmetlenné váltál. Mi lesz így a világból, ha már a Bak sziklaszilárd jelleme, megbízhatósága sem a régi? Erre gondolva talán könnyebb elhagynod az idegességedet. Rájössz, hogy értelmetlen olyanon rágódni, amit nem tudsz megoldani.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap a nagy kibékülés napja lehet. Ha bármin bárkivel is összezördültél az utóbbi napokban, akkor most itt a különleges alkalom, hogy az engesztelés útjára lépj. A megújult barátság nem várt jó fordulattal is szolgálhat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A megérzéseid szinte sosem visznek tévútra. Ma is az intuíciódra kellene hallgatnod, amikor döntés elé kerülsz. Ha az a bizonyos belső hang azt súgja, jobb óvatosnak lenni, akkor inkább messziről kerüld el a személyt, vagy ügyletet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: